Festaritunnelmia

Hieno joogafestariviikonloppu on takana. Väsynyt festaritiimi kiittää ja kumartaa. Kävijämäärä, fiilis ja hyvä palaute ylitti kaikki odotukset.

Festari alkoi perjantai-iltana täydessä galleria Ahjossa. Tunti oli osa Joen yö-tapahtumaa. Myös lapsille ja perheille oli omat tuntinsa Areenalla. Inkerin perhejooga saa jatkoa salillamme syyskuusta alkaen. Perjantaina oli myös Magnuksen Kuntokikassa opettama workshop, jota kiiteltiin kovasti.

Lauantai ja sunnuntai olivat aamusta iltaan täynnä erilaisia ja monipuolisia tunteja. Meitä opettajia oli eri joogasuuntausten parista ja kävijät saivat kokeilla monenlaisia tunteja. Ajatuksemme järjestäjina oli tarjota joogaa jokaiselle. Tarjolla oli helposti lähestyttäviä tunteja ihan aloittelijoille, erkkajoogaa, seniorijooga ja varmasti myös enemmän harjoitelleet löysivät itselleen haastetta.

Itselleni jäi erityisen huikea fiilis Bollywood-tunnin ohjauksesta. Salin täydeltä taitavia tanssijoita, rentoa meininkiä ja iloisia kasvoja. Myös käsitasapainoa ja inversioita-workshopin osallistujat tekivät minuun vaikutuksen mahtavalla asenteellaan. Kaikkea pitää uskaltaa kokeilla, eikä haittaa vaikkei heti onnistukaan! Huippuhienoa ja vähän jännittävääkin oli myös saada ihana astangaopettajani Ihva Aula Chakra-workshoppiini.

Erityiskiitos Teijalle ja Brahm Giani-kirtanyhtyeelle. Kirtan on harvinaista herkkua ja yllättävän moni uskaltautui mukaan laulamaan. Minussa tämä herätti ikävän sekä Intiaan että Jivamuktiyhteisöön, jossa mantralaulu on tärkeä osa tapaamisia ja harjoituksia. Laulaessa paikka ja aika unohtui täysin. Tätä lisää!

Kiitos kaikille kävijöille! Toivottavasti saamme mahdollisuuden järjestää tälle tapahtumalle jatkoa!